Üdvözlünk a Reál Group oldalán, ahol a klíma és hőszivattyú megoldások a mi specialitásunk.

 

Pilisvörösvár klíma szerelés

A minőség a kulcs!

Megértjük, hogy fontos számodra a minőség. Ezért kínálunk kizárólag prémium klíma– és hőszivattyú rendszereket, amelyeket a legmodernebb technológiákkal és kiváló anyagokból készítenek.

Ráadásul a gyártó által biztosított garanciával védve leszel, így biztos lehetsz abban, hogy beruházásod értéke tartós lesz.

Gondtalan karbantartás és szerviz

Aggódás nélkül élvezheted az otthonod kényelmét, hiszen szakértő szervizcsapatunk  mindig készen áll arra, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtson. Az egyszerű karbantartástól a bonyolult javításokig, mi mindent elvégezünk, így nincs szükséged arra, hogy másokhoz fordulj.

klíma karbantartás
Pilisvörösvár klíma

Energiahatékony és környezetbarát megoldások

Tudjuk, hogy mennyire fontos számodra a klíma energiahatékonysága és a környezetre gyakorolt hatása. Ezért minden termékünket úgy terveztük meg, hogy a legkisebb energiafogyasztást érje el a legnagyobb hatékonysággal. Emellett termékeink környezetbarát technológiákat használnak, hogy minimalizálják a káros kibocsátást.

Egy lépéssel tovább is megyünk: zöld kezdeményezéseinkről olvashatsz weboldalunkon, ahol bemutatjuk, hogy mit teszünk a fenntarthatóbb jövőért.

Csatlakozz hozzánk a közösségi médiában Facebook, Instagram, TikTok, hogy első kézből értesülhess a legújabb termékekről, ajánlatokról és tippekről.

Légy részese a kényelmes otthonodnak már ma, lépj kapcsolatba szakértő csapatunkkal a legjobb klíma- és hőszivattyú megoldásokért, melyeket Pilisvörösvárban kínálunk.

Tudjuk, hogy otthonod kényelme a legfontosabb, és szakértő csapatunk mindenre fel van készülve, hogy segítsen ebben.

 

Elsődleges célunk, hogy betekintést engedjünk Neked a klímatechnika világába, és megismertessünk azokkal a kiváló minőségű gépekkel, amiket nagy szeretettel forgalmazunk a lakossági szektorban.

Mint Észak-Buda és Pilisvörösvár legnagyobb Gree klíma kereskedője, azt szeretnénk, hogy minden információt megtalálj nálunk, amire szükséged lehet, ha klíma vagy hőszivattyú beszerelésén gondolkozol. A berendezésekről, amelyeket mi annyira szeretünk, itt mindent megtalálsz.

A Vörösvárklíma a ReálGroup családjának tagjaként működik. Ezzel még könnyebben elérhetővé váltunk mindenki számára.

Ha kíváncsi vagy ránk és további szolgáltatásainkra, látogasd meg a real-group.hu oldalunkat.

Minden tevékenységünk középpontjában a missziónk áll, amely az, hogy az emberekhez közelebb hozzuk az innovációt. Villanyszerelési szolgáltatásainktól kezdve, a klíma és légtechnikai megoldásainkon át, mindenben az innovációra törekszünk. Megbízható, kiváló minőségű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, a Gree berendezéseinkkel segítünk Neked abban, hogy otthonod, munkahelyed vagy üzleted klímája tökéletes legyen. Mindig arra törekszünk, hogy a legújabb technológiai trendeket és innovációkat közvetlenül a végfelhasználókhoz juttassuk, és ezzel a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk Neked.

Köszönjük, hogy minket választasz, és bízunk benne, hogy a jövőben is együtt fejleszthetjük tovább vállalkozásunkat és támogathatjuk a hatékony energiafelhasználási módszerek előretörését! Mert a mi jövőnk a gyermekeink mindennapja lesz…

Üdvözlettel,

 ReálGroup csapata

Kiemelt klíma berendezések

Gree Smart R inverter 2,7 kW klíma szett

Gree Smart R inverter 2,7 kW klíma szett

Gree Smart R inverter 2,7 kW klíma szett Ajánlott listaár: 321 473 Ft (Bruttó ár) Cikkszám: GWH09AUCXB-K6DNA2AVedd fel velünk a kapcsolatot és mi a lehető legjobb árat adjuk a kiválasztott klímára!Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a "Helyszíni...

Gree Amber Royal inverter 3,5 kW klíma szett

Gree Amber Royal inverter 3,5 kW klíma szett

Gree Amber Royal inverter 3,5 kW klíma szett Ajánlott listaár: 470 535 Ft (Bruttó ár) Cikkszám: GWH12YD-S6DBA1AVedd fel velünk a kapcsolatot és mi a lehető legjobb árat adjuk a kiválasztott klímára!Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a "Helyszíni...

Gree Comfort X inverter 3,5 kW klíma szett

Gree Comfort X inverter 3,5 kW klíma szett

Gree Comfort X inverter 3,5 kW klíma szett Ajánlott listaár: 303 911 Ft (Bruttó ár)Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi a lehető legjobb árat adjuk a kiválasztott klímára!Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a "Helyszíni felmérést kérek" gombra...